Katey Sagal en Brad Garrett in NBC’s This Is Us

Share Button

Katey Sagal en Brad Garrett in NBC's This Is UsNBC heeft een aantal nieuwe castleden bekendgemaakt voor de serie This Is Us. Het betreft Katey Sagal (Sons of Anarchy) en Brad Garrett (Everybody Loves Raymond). Sagal zal de rol vertolken van een flink opgeleide agent terwijl Garrett in de huid kruipt van de directeur van een televisie netwerk.

In This is Us worden een aantal totaal verschillende mensen gevolgd. Het enige dat ze in eerste instantie gemeen lijken te hebben is hun verjaardag. Maar allemaal worstelen ze ook met hun eigen problemen. De één verliest een kind, de ander kampt met obesitas, terwijl iemand anders zich probeert te verzoenen met zijn vader die ‘m ooit in de steek liet. En dan blijkt dat ze véél meer gemeen hebben dan alleen maar hun verjaardag.

Uitvoerend producent Dan Fogelman zei:

“Katey Sagal and Brad Garrett are coming in and doing parts. Katey is playing Justin’s most high-powered agent. It’s her take on Ari Emanuel. Brad is playing a powerful network president who Justin is going to have his moment with in the [second episode]. We’re getting a lot of high-caliber actors that are wanting to come in and play with our actors.”

De serie is bedacht en ontwikkeld door de schrijver en de regisseurs van de succesvolle film Crazy, Stupid, Love. Hoofdrollen zijn er voor Mandy Moore, Milo Ventimiglia en Sterling K. Brown. De première van This Is Us vindt is op 20 september.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box