Jamie Foxx maakt miniserie over Marvin Gaye

Share Button

Jamie Foxx maakt miniserie over Marvin GayeVolgens Variety is Jamie Foxx uitvoerend producent van een nieuwe miniserie over de legendarische RnB-zanger Marvin Gaye. Suzanne de Passe en Madison Jones van Passe’s productiemaatschappij Jones Entertainment zullen de miniserie produceren.

Het is de eerste verfilming van het leven van Gaye die goedgekeurd wordt door de familie van de overleden zanger. Zijn zoon, Marvin Gaye III, is ook uitvoerend producent en zegt dat het een krachtige en definitieve verfilming van Marvin Gaye’s levensverhaal wordt. Ook de oprichter van Motown, het platenlabel van de zanger, heeft zijn goedkeuring gegeven aan het project. Marvin Gaye werd in 1984 op 44-jarige leeftijd na een ruzie door zijn vader doorgeschoten.

Er zijn meerdere pogingen geweest om een verfilming van het leven van de zanger te maken, maar zijn nabestaanden hebben deze altijd tegengehouden. Het project wordt momenteel verkocht aan een televisiestation of streamingservice. Wanneer we de serie dus kunnen bekijken is nog niet bekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box