Geen vervolg voor Heroes Reborn

Share Button

Geen vervolg voor Heroes Reborn

Fans van de series Heroes en Heroes Reborn lijken teleurgesteld te worden door NBC. Nu het eerste seizoen van de miniserie op een einde loopt, vragen fans zich af of er een vervolg komt. Op de Television Critics Association winter press tour werd deze vraag gesteld aan NBC baas Robert Greenblatt. Zijn antwoord was:

“As far as I know there are no more incarnations of Heroes coming. But then Greenblatt couldn’t entirely close the door, saying that though the plan was always to do just one season, he’d hear out series creator Tim Kring if he “woke up one day and said, ‘Oh, I have another chapter to tell.'”

Heroes werd bedacht door Tim Kring en ging in  2006 op NBC in première. De serie was in totaal 4 seizoenen lang te zien en telde 77 afleveringen. De serie vertelt het verhaal van verschillende personen die op een dag door een vreemde zonsverduistering buitengewone gaven krijgen, zoals telepathie, het kunnen tijdreizen en kunnen vliegen. Deze personen komen er snel achter dat ze een rol spelen in het voorkomen van een catastrofe en het redden van de mensheid. Afgelopen jaar besloten NBC en Kring dat het tijd was om de serie een revival te geven met Heroes RebornNBC houdt de deur nog eventjes op een kiertje, maar lijkt de koek wel op te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box