Geen groen licht voor Cruel Intentions

Share Button

Geen groen licht voor Cruel IntentionsOndanks het feit dat NBC eerder keek naar de mogelijkheden voor een Cruel Intentions reboot serie, lijkt het project helemaal van de baan. NBC heeft namelijk besloten de serie niet te gaan produceren. Hoewel de pilot goed ontvangen werd, heeft NBC teveel series op de planning staan.

Cruel Intentions zou zich 15 jaar na de cult film uit 1999 afspelen. De film had in de hoofdrol Ryan Phillippe, Reese Witherspoon en Sarah Michelle GellarCruel Intentions is geïnspireerd op het boek Les Liaisons dangereuses van Pierre Choderlos de Laclos en gaat over intriges en driehoeksverhoudingen onder enkele rijke jongeren in New York. De tv-versie speelt zich vijftien jaar na de gebeurtenissen van de film af en gaat over Bash Casey, de zoon van Sebastian Valmont en Annette Hargrove, die een klein dorp in Kansas achterlaat om te gaan studeren aan een prestigieuze school in San Francisco.

Mogelijk kijkt NBC nog naar de mogelijkheid om de serie naar andere zenders of kanalen te brengen, zoals Netflix en Hulu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box