Game of Thrones: Jon Snow sterfscène scriptpagina’s

Share Button

Game of Thrones: Jon Snow sterfscène scriptpagina's

Het is het moment dat vele fans hun hart brak: The Night’s Watch verraad en de moord op hun Lord Commander Jon Snow (Kit Harington) in de seizoen 5 finale van HBO’s Game of Thrones. Nu voor de eerste keer, kan je de hele scene lezen waarin Snow overleed. De aflevering is geschreven door showrunners David Benioff en D.B. Weiss en won een Emmy voor het uur televisie.

Game of Thrones Jon Snow sterfscène scriptpagina's oe9vb-game-of-thrones-s5-script-2-600

Game of Thrones: Jon Snow sterfscène scriptpagina's

Game of Thrones is recent voor het derde jaar op rij in Nederland verkozen tot beste serie. 12 Emmy Awards werden er vorig jaar in de wacht gesleept, wat voor een record zorgde bij HBO. De serie werd voor het eerst outstanding drama series genoemd. En daarnaast is het wereldwijd ook al 4 jaar op rij de meest illegaal gedownloade serie.

Het zesde seizoen bestaat net als de eerste vijf seizoenen uit 10 afleveringen en is waarschijnlijk gebaseerd op een klein deel van het vijfde boek uit de A Song of Ice and Fire serie van George R.R. Martin, A Dance with Dragons en voor het grootste deel op het tot nu toe nog ongepubliceerde zesde boek The Winds of Winter. Je kunt Game of Thrones seizoen 6 vanaf 24 april op HBO bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box