Game of Thrones-cast tekent tot en met seizoen 7

Share Button

game-of-thrones-cast

De cast van Game of Thrones heeft bijgetekend tot en met het zevende seizoen van de populaire HBO-serie. Met deze hernieuwing van de contracten zijn de hoofdrolspelers de meest betaalde acteurs op televisie.

Game of Thrones werd eerder hernieuwd tot en met seizoen 6. Nu besloot HBO dus om de acteurs ook bij te laten tekenen voor een zevende seizoen. De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Kit Harington (Jon Snow), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) en Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister).

Acteurs zoals Natalie Dormer (Margaery Tyrell), Sophie Turner (Sansa Stark) en Maisie Williams (Arya Stark) krijgen ook opslag, maar niet zoveel als de hoofdcast.

Auteur George R.R. Martin werkt nog steeds aan het zesde van zeven boeken in zijn A Song of Ice and Fire serie. Het is op dit moment nog maar de vraag welke personages het overleven tot het zevende seizoen. Seizoen 5 zal delen bevatten van zowel A Feast for Crows als A Dance with Dragons.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box