Game of Thrones seizoen 5 nieuwe cast bekend!

Share Button

Game of Thrones

Het is traditie geworden dat het team achter Game of Thrones tijdens Comic-Con grote aankondigingen doet. Dat is dit jaar niet anders. De cast van seizoen 5 is namelijk bekend gemaakt!

Jonathan Pryce speelt High Sparrow, beschreven als een vroom type die een leger heeft verzamelt om de corrupte te verwijderen. Doran Martell, de oudere broer van de overleden Oberyn, is daar niet blij mee. Obara Sand wordt gespeeld door Keisha Castle-Hughes, één van Doran Martell’s onwettige dochters. Jessica Henwick speelt Nym Sand, Oberyn’s tweede dochter. Rosabell Laurenti Sellers is de derde dochter Tyrene Sand. De Oberyn familie zal dit jaar in grote getale te zien zijn. Toby Sebeastian speelt Trystane Martell, prins Doran zijn zoon en erfgenaam van Dorne.

Nell Tiger Free gaat Myrcella Baratheon spelen. Myrcella is Cersei’s oudste dochter die in Dorne moest wonen en verloofd is met Doran’s zoon. DeObia Oparei is Areo Hotah, de kapitein van Doran’s paleiswacht. Cilenti gaat Yezzan spelen, een rijke slavenhandelaar die niet blij is met Daenerys Targaryen’s opheffing van zijn handel.

Game of Thrones seizoen 5 is te zien vanaf april 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box