Game of Thrones-acteur J.J. Murphy overleden

Share Button

Acteur J.J. MurphyActeur J.J. Murphy is 86 jaar oud geworden. Hij was net enkele dagen scenes aan het filmen voor Game of Thrones. Deze acteur zullen velen niet herkennen, want hij is tijdens de zomer aangenomen om in de serie te gaan spelen voor het vijfde seizoen. Murphy was klaar met de eerste vier dagen van filmen, maar afgelopen vrijdag was hij overleden in zijn huis in Belfast. Zijn scenes waren helaas nog niet afgemaakt. De doodsoorzaak is nog onbekend.

Murphy zou Ser Denys Mallister gaan spelen, een oudere meneer die het oudste lid van de Night’s Watch is. Hij heeft tevens een grote rol in Jon Snow’s toekomst. Producenten D.B. Weiss en David Benioff gaan het verhaal misschien wel veranderen, aangezien Murphy zijn laatste scenes niet heeft kunnen opnemen. Het gerucht gaat dat ze geen andere acteur voor de rol gaan aannemen en zeiden het volgende:

“We will not be recasting J.J. Murphy. He was a lovely man, and the best Denys Mallister we could have hoped for. And now his watch is ended.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box