The Flash en Arrow krijgen premièredata

Share Button

f6fag-teaserposter-the-flash-600

Binnenkort start de Arrow spin-off The Flash op The CW. Nu heeft de televisiezender de premièredata van twee series aangekondigd. Arrow zal op 8 oktober verder gaan met het derde seizoen en de pilot van The Flash is op 7 oktober te zien.

The Flash gaat over forensisch onderzoeker Barry Allen van Central City. Hij wordt geraakt door bliksem, die veroorzaakt is door een deeltjesversneller van S.T.A.R. Labs. Vervolgens raakt hij in een coma, om maanden later wakker te worden met superkrachten. Hij kan zich supersnel vooruit bewegen. Maar al snel blijkt Barry niet de enige te zijn die speciale krachten heeft overgehouden aan het ongeluk: er zijn nog veel meer mensen die dat hebben en velen gebruiken hun krachten niet voor het goede. Barry besluit een samenwerking aan te gaan met S.T.A.R. Labs en onschuldige mensen te beschermen.

The Flash is afkomstig van Greg Berlanti en Andrew Kreisberg en heeft Grant Gustin in de titelrol. De rest van de cast bestaat uit Candice Patton (Iris West), Jesse L. Martin (Detective West), Michelle Harrison (Nora Allen) en John Wesley Shipp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box