Details tweede seizoen True Detective

Share Button

wi12mfssf2jr-600x338

We hebben details over het verhaal van het tweede seizoen van HBO-serie True Detective. Allereerst hebben we details over de personages. Eén daarvan zou mogelijk gespeeld worden door Elisabeth Moss (Mad Men). Verder zouden ook Colin Farrell en Taylor Kitsch mogelijk spelen in de serie. Hieronder een omschrijving van de hoofdpersonen.

Ray Velcro (Farrell): een rechercheur die het moeilijk heeft gehad, zowel in zijn privé als professionele leven.

Paul Woodrugh (Kitsch): een 28-jargie rechercheur en veteraan die flink wat geweld en vernietiging gezien heeft.

Ani Bezzerides (Moss): een no-nonsense sheriff van Montery. Zij gokt en heeft alcoholproblemen. Die problemen komen voort uit haar moeilijke opvoeding.

Frank Semyon (Vaughn): een voormalig dief, maar nu gerespecteerd zakenman. Hij wil een hoge snelheid trainrails laten leggen tussen Zuid- en Noord-Californië.

Tevens hebben we een omschrijving van het verhaal, welke zou beginnen met een gruwelijke moord op Ben Caspar. Hij is de burgermeester van een fictieve Californische stad en wordt levenloos gevonden op een eenzaam stuk weg van de Pacific Coast Highway. Hij is vermoord en zijn lichaam is bedekt in satanische symbolen. De detectives onderzoeken zijn persoonlijke leven en het blijkt dat hij te maken heeft met occulte elementen in de duistere transportwereld van de Verenigde Staten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box