Comic Empire of the Dead krijgt TV-serie

Share Button

Met series als The Walking Dead en aankomende spin-off Fear of The Walking blijft het zombie genre groeien. De eerste genoemde serie is zelfs een van de meeste populaire series van het moment. Daarom was het niet onwaarschijnlijk dat deze horrorseries concurrentie gingen krijgen. Dat gaat dus ook gebeuren.

Comic Empire of the Dead krijgt TV-serie

Er komt namelijk een televisie-serie gebaseerd op de comic Empire of the dead van zombiekoning George A. Romero. De serie zal geschreven worden door Romero zelf, samen met zijn trouwe partner Peter Grunwald. Opmerkelijk is dat in de comic-serie niet alleen zombie’s, maar ook vampieren rondliepen. Deze vampieren zijn hoogstwaarschijnlijk ook in de televisie-adaptie te zien. De synopsis van de eerste uitgave was als volgt:

“Welcome to New York City years after the undead plague has erupted—but just because Manhattan has been quarantined, don’t think that everyone inside is safe! Not only do flesh-eaters roam within Manhattan, but there’s another ancient predator about to take a bite out of the Big Apple!”

Het is nog onbekend wanneer we de serie kunnen verwachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box