Cliff Curtis hoofdrol in The Walking Dead spinoff

Share Button
Cliff Curtis
Cliff Curtis

Robert Kirkman’s comic book series The Walking Dead is inmiddels een grote franchise, bestaande uit onder andere boeken, games, bordspellen en natuurlijk de populaire televisieserie. AMC maakt er nu ook een spin-off serie bij, met de voorlopige titel Cobalt. De hoofdrol zal worden gespeeld door Cliff Curtis (Training Day, The Last Airbender en Live Free or Die Hard). Zijn personage Sean Cabrera, is een 40-jarige Latino man. Sean is een goede man die probeert iedereen tegemoet te komen.

c167b171-729a-feab-0b5e-5b246d9f7ba0_AMC_TWD_Gallery__Zombies_Upshot_1745gn_V13

Eerder werd al bekend dat Frank Dillane en Alycia Debnam Carey gecast zijn in Cobalt. Het lijkt er op dat ze de personages Nick en Ashley Tompkins zullen spelen. Dit zijn broer en zus, die samen met hun moeder Nancy de zombie apocalypse overleeft.

Cobalt zal zich in hetzelfde universum afspelen als The Walking Dead, maar zal zich richten op totaal andere personages. Eerder dit jaar kwam het nieuws dat in de pilot een groep van zes overlevende te zien zal zijn. Dave Erickson (Sons of Anarchy) produceert de serie en Adam Davidson (Kingdom, Community) zal de pilot regisseren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box