2 Comments to “Blog De uitdaging van 2015 (Immy Verdonschot)”

 1. Danny

  Oct 16th, 2015

  Beste Immy,

  Aan jou als liefhebber van oa horrorfilms de volgende vraag gesteld. Ik heb ongeveer een jaar geleden een stuk van een thriller/horrorfilm gezien, waarvan ik graag de titel te weten kom. Het fragment betrof 2 huurmoordenaars die ingehuurd zijn door ouders om hun kind – dat blijkbaar bezeten is oid – te vermoorden. Je ziet de ene moordenaar tegen de ander zeggen, dat hij ‘t eigenlijk ethisch niet verantwoord vindt om ‘n kind te vermoorden. Het einde van dit fragment weet ik niet precies meer, maar kwam er wel op neer, dat het kind z’n krachten tegen deze huurmoordenaars inzette, met volgens mij de dood van hen tot gevolg. Hamvraag: welke film is dit ?

  Dank voor het meedenken !

  Gr.,
  Danny

 2. Immy

  Nov 5th, 2015

  Hey Danny,

  Allereerst excuses voor de late reactie en bedankt voor je vraag! Ik heb er behoorlijk over na zitten denken, maar er schiet me geen film te binnen. Heb je misschien nog meer informatie? Speelt het zich bijvoorbeeld wel af in deze tijd of, verder in het verleden? Gaat het over een bezeten jongen of meisje? Op een filmfestival zie ik namelijk erg veel films en daarbuiten kijk ik eigenlijk niet naar horrorfilms.

  Groetjes, Immy.


Laat een bericht achter:

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

UA-47577736-1