Assassin’s Creed serie in de maak

Share Button

Assassin's Creed teeveehoek

Er komt een serie rondom de populaire Assassin’s Creed game-franchise van Ubisoft. Dit maakte Aymar Azaizia, content hoofd bij het bedrijf, onlangs bekend:

“It’s like the movie guys, we will take our time to get sure we deliver something we can be proud of,”

Aldus Azaizia. Er verscheen eind vorig jaar al een film rondom het spel. Hierin speelde Michael Fassbender de hoofdrol van Callum Lynch. Middels revolutionaire nieuwe technologie krijgt hij toegang tot zijn genetisch geheugen. Hij herleeft de avonturen van zijn voorouder, Aguilar, in het vijftiende eeuwse Spanje. Daar ontdekt hij af te stammen van de mysterieuze geheime Assassins en verzamelt hij de kennis die nodig is om het in het heden op te nemen tegen de machtige Tempeliers.

Dit project had echter zeer wisselende recensies. De vraag is daarom of er nog wel een vervolg komt, maar de serie blijkt dus gewoon door te gaan. Daarnaast zijn er ook plannen voor series rondom games als Splinter Cell en The Division.

Mocht je geïnteresseerd in dit onderwerp zijn, een aantal medewerkers van Filmhoek hebben onlangs een video gemaakt rondom de Assassin’s Creed verfilming. Deze is hieronder te bekijken:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box