Ashley Rickards als The Top in The Flash

Share Button

Ashley Rickards als The Top in The FlashActrice Ashley Rickards (Awkward) zal te zien zijn als de slechterik The Top in het nieuwe seizoen van de DC-serie The Flash. Dit is een opvallende castingkeuze, aangezien The Top in de comics altijd een man is geweest. Het personage werd bedacht door John Broome en Carmine Infantino en verscheen voor het eerst in ‘The Flash #122’ uit 1962. Zijn alter ego is Roscoe Dillon en hij verkrijgt de mogelijkheid om super snel te spinnen en werd vervolgens The Top. In de serie heet The Top Rosalind “Rosa” Dillon en zal in de vierde aflevering van het derde seizoen de krachten bundelen met Mirror Master (Grey Damon).

Als het derde seizoen begint, ontwaakt Barry (Grant Gustin) zonder superkrachten. Dat komt allemaal omdat Barry zijn moeder probeerde te redden, waardoor de wereld er compleet anders uitziet. Daarnaast is Oliver Queen de baas van een groot militair bedrijf, Green Arrow Industries en Thomas Wayne is Batman.

The Flash heeft hoofdrollen voor Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Tom Felton en Keiynan Lonsdale. The Flash seizoen 3 is vanaf 4 oktober te zien op The CW.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box