Arrow en Flash krijgen crossover

Share Button

1b89

The CW komt met een crossover van de series Arrow en de spin-off The Flash. Dat is de eerste keer dat de superhelden samen te zien zijn. Executive producer Andrew Kreisberg zei: “Episodes 8 of both shows, Arrow and Flash, are going to be a two-hour crossover event. [Also], in Episode 4, Felicity [Emily Bett Rickards] is going to come to The Flash.”

Executive producer en DC Comics chief Geoff Johns vertelde: “It’s probably the most faithful DC Comics adaptation ever. We’ve incorporated almost everything of the mythology into it and added a new backstory with S.T.A.R. Labs.”

Arrow volgt de avonturen van miljonair en playboy Oliver Queen (Stephen Amell). Als hij na vijf jaar op een onbewoond eiland terug keert naar zijn geboortestad, Starling City, besluit hij het als de gemaskerde held Arrow op te nemen tegen de misdaad. The Flash is een spin-off van de serie en volgt Barry Allen (Grant Gustin). Hij krijgt door een ongeluk in een deeltjesversneller superkrachten en gaat voortaan als The Flash door het leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box