Amazon gaat Jack Ryan serie uitzenden

Share Button

Amazon gaat Jack Ryan serie uitzenden

Kort geleden werd bekend gemaakt dat actieheld Jack Ryan naar het kleine scherm komt. Paramount Television heeft scenaristen Carlton Cuse en Graham Roland op deze serie gezet. De show wordt opgepikt door Prime TV, het online entertainment platform van Amazon.

Jack Ryan heeft in de films al vele gezichten gehad, namelijk die van acteurs Alec Baldwin, Harrison Ford, Chris Pine en Ben Affleck. Het is nog afwachten wie dat gezicht gaat worden in de serie.

De serie zal overigens niet direct gebaseerd worden op de boeken van Tom Clancy of de films. Jack Ryan zal nog steeds een CIA analist zijn, maar alles zal zich in de huidige tijd afspelen, en de koude oorlog plotlijnen worden dus links laten liggen.

De show word geproduceerd door Michael Bay’s Platinum Dunes, Skydance Media met als uitvoerende producenten Cuse, Roland, Lindsey Springer, Michael Bay, Brad Fuller, Andrew Form en Mace Neufeld, die ook producer is.

Naast Jack Ryan is Paramount TV is ook een televisie serie aan het ontwikkelen gebaseerd op Galaxy Quest. Ook dit keer in samenwerking met Amazon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box